למכירה פריטים שונים (ניקוי מגירות)

פורום ייעודי לקנייה ומכירה של סכינים בין חברי הפורום.
Forum rules
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
Post Reply
סער

למכירה פריטים שונים (ניקוי מגירות)

Post by סער » 17:47 ,11 January 2010, Mon

בעקבות מעבר דירה צצו להם פריטים שונים ומשונים שאין להם אצלי מקום יותר והרי הם לפניכם, למכירה בכפוף לכללי האתר (מוכן לקבל הצעות החלפה גם). בנוסף למה שמוצג כאן, יש לי פריטים עתיקים רבים שיוצאו מהאוסף הפרטי, כך שאם למישהו יש עניין בגרזנים וכלי חיתוך אחרים, שלחו הודעה פרטית. נא לקחת בחשבון שהפריטים העתיקים יקרים יותר ממה שמוצג כאן.
מקבל פייפאל, יש אפשרות לשלוח בדואר רשום לכל הארץ בתוספת דמי משלוח.

סקין-דו - פגיון סקוטי שמחזיקים באופן מסורתי בגרב. חדש בקופסה, איכות בינונית, 100 ש"ח.
Image

אגרופני אלומיניום: השמאלי מסחרי תוצרת הארץ, השניים האחרים ישנים, עבודת-יד. משמאל לימין - 50,150,100 ש"ח.
Image

אולר טקטי סמית-ווסון BORDER GUARD מההרצה הראשונית, חדש באריזה, 200 ש"ח.
Image

טנטו מתקפל אוטומטי, כנראה תוצרת סין, איכות סבירה למדי. קפיץ חזק ונעילה טובה, 200 ש"ח.
Image

אל-מאר פלקון II. אולר אלגנטי ואיכותי כמו שרק אל-מאר יודעים לעשות. דגם ישן, חדש באריזה, 600 ש"ח.
Image

בוקר סוקום משומש קלות ביותר, כולל אריזה, 150 ש"ח.
Image

טנטו קטן של הרברטס, שנות השמונים, מגיע עם שני נרתיקים - מקורי וייצור עצמי לנשיאה על הזרוע. היה בשימוש איש כוחות החוק, 150 ש"ח.
Image

אקוואטק טי-רקס, סכין צלילה מקצועית מטיטניום (כולה מטיטניום מלא, לא ציפוי) עם אבזרים נלווים, חדשה באריזה, 500 ש"ח.
Image

אבן השחזה דו-צדדית ישנה של פומה, כולל קופסה ירוקה וניירת. משומשת במצב מצויין, ללא שברים, 200 ש"ח.
Image

סט קשרים צהל"י ישן, העתק תוצרת הארץ של דגם TL-29. נרתיק, אולר ופלאייר חתומים (הפלאייר תוצרת חוץ), 200 ש"ח.
Image

סער

Post by סער » 18:17 ,11 January 2010, Mon

בעקבות פנייה זריזה האל-מאר והסמית-ווסון הוסרו מהמכירה :D

יובל

Post by יובל » 19:47 ,11 January 2010, Mon

סער - סחתיין - מהתמונות עולה שיש לך טעם משובח בעיצוב של להבים...

סער

Post by סער » 21:17 ,11 January 2010, Mon

יובל wrote:סער - סחתיין - מהתמונות עולה שיש לך טעם משובח בעיצוב של להבים...
תודה, אבל אני לא אחראי לעיצוב הלהבים האלה, ורוב מה שנמצא שם לא מייצג את הטעם שלי. ללא קשר, אני משתעשע בפרוייקטים של ייצור סכינים אצל מספר בעלי מלאכה, לטעמי האישי, ככלים לשימוש מאחר שזה לא האוסף המרכזי.

טנטו הרברטס - שמורה.

יובל

Post by יובל » 22:31 ,11 January 2010, Mon

אם כך, אתה מוזמן לתת דוגמאות מצולמות של להבים שאתה אוהב במיוחד את העיצוב שלהם.

משום מה יש לי הרגשה שלא טעיתי בגדול - או במילים אחרות - שכנראה אני אוהב את הכיוון הזה - ויש הרבה להבים מכוערים - איך לומר - אללה יוסתור !

טוב, על טעם ועל ריח...

סער

Post by סער » 17:00 ,12 January 2010, Tue

אעלה בשרשור מסודר ונפרד מספר פרוייקטים נבחרים.

Post Reply