צריך מיליוולט מטר, וזה כבר מופיע במולטי מטרים היותר יקרים. פירומטר דיגיטלי פשוט הוא עניין של כמה גרושים.TC_Blades wrote:אתה יכול תמיד להכין לך פירומטור על ידי חיבור של "צמד" כרומל-אלומל למולטימטר ושימוש בטבלאות המרה וולטג' - צלזיוס, אבל לדעתי זה ממש ממש לא הכרחי - מה גם שזה יספק לך קריאת טמפרטורה נקודתית, וזה לא ממש יעיל במקרה שלך.
אגב, היות שאתה מגיע לטמפ' די גבוהות היה שווה לך להשיג קצת בורקס ולנסות לחשל קצת דמסק לא?
חברה על תכעסו אבל זה עדיין קצת סינית בשבילי למרות שאני מבין שה קשור למדידת טמפרטורה, בכל מקרה לגבי דמסק וחישול אני רוצה קודם להשתפשף עוד על הצורה שבה אני מכין את הלהבים כרגע כי גם כך יש לי עוד הרבה מה ללמודdBu24 wrote:צריך מיליוולט מטר, וזה כבר מופיע במולטי מטרים היותר יקרים. פירומטר דיגיטלי פשוט הוא עניין של כמה גרושים.TC_Blades wrote:אתה יכול תמיד להכין לך פירומטור על ידי חיבור של "צמד" כרומל-אלומל למולטימטר ושימוש בטבלאות המרה וולטג' - צלזיוס, אבל לדעתי זה ממש ממש לא הכרחי - מה גם שזה יספק לך קריאת טמפרטורה נקודתית, וזה לא ממש יעיל במקרה שלך.
אגב, היות שאתה מגיע לטמפ' די גבוהות היה שווה לך להשיג קצת בורקס ולנסות לחשל קצת דמסק לא?
דוד
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 12 guests