סרטון מעניין

אספנים ותיקים עם אוסף מוגדר, העוסקים בתחום האיסוף שנים, ומתעניינים באיסוף של פריטים איכותיים, ושיחות עומק על נשק קר.
Post Reply
רמי
מכור לסכינים

סרטון מעניין

Post by רמי » 20:53 ,28 June 2008, Sat

תסבירו לי איך הלהב לא נשבר ולא התעקם איזה פלדה זו

http://www.youtube.com/watch?v=8bGdhP1e ... re=related

רמי
מכור לסכינים

Post by רמי » 21:40 ,28 June 2008, Sat

שערתי לעצמי שהבחור מזקני השבט ולפי התרשמותי עד עכשיו יצרני ה CUSTOM והשוק בכלל בעיקרו מתנהל בארה"ב. אם תוכל להרחיב בנושא TC ושאר החברים?

אמיר_לב

Post by אמיר_לב » 0:54 ,29 June 2008, Sun

כאב לי ממש לראות את המכה שהוא נתן ללהב...

http://www.youtube.com/watch?v=SSP33DxoRvI&NR=1

כדאי לראות גם את זה ...

Guest

Post by Guest » 14:00 ,29 June 2008, Sun

אין ספק האיש מבין בבשר.
מייק

tutisdog

Post by tutisdog » 18:32 ,29 June 2008, Sun

לגבי הקישור של הבחור עם הבשר, אני מקווה שלא יפספס יום אחד ויתקע את היד בוו של הבשר, כי זה לא יהיה נעים בכלל.

ts

Post by ts » 19:31 ,29 June 2008, Sun

tutisdog wrote:לגבי הקישור של הבחור עם הבשר, אני מקווה שלא יפספס יום אחד ויתקע את היד בוו של הבשר, כי זה לא יהיה נעים בכלל.
מקסימום הוא ידגים כמה הוו חד :lol:

ts

Post by ts » 8:58 ,30 June 2008, Mon

TC_Blades wrote:"הבחור עם הבשר" וכל הפרקקטה וידאו הזה -זה בדיוק סוג הסירטונים שיעשו שם רע לקהילה הזאת בסוף...
והסיבה היא?

ts

Post by ts » 14:01 ,30 June 2008, Mon

האם ריי ג'ונסון עדיין מייצר?

תם

אמיר_לב

Post by אמיר_לב » 14:25 ,30 June 2008, Mon

TC, עם כל הכבוד ויש לי הרבה, אני חושב שלקחת את זה קצת רחוק מידי..
האדם שמופיע בסרטון הוא נפח צעיר שמייצר סכינים יפות.כמו רוב הסכינים שהופיעו שם משמשות למגוון של שימושים החל מסכיני לחימה וחלה בסכין המוזרה שהוא החזיק (ללא חוד בכלל)

יתרה מזאת, אם יותר לי לומר, אנשים רבים משתמשים בבשר או עופות כדי לבדוק את חדות הסכין או החרב כך שלא נראה לי שזה מה שגורם לחוות הדעת השלילית על האספנים אלא הגבול שחוצים יותר מידי תתי אדם של לנסות את הסכין על אדם אחר.

דבר אחרון, בתור אדם שמעורה באומנויות לחימה ומכיר קצת את הלחימה בסכין התנועות היו קרובות למדי למקצועיות ככה שזה לא היה סתם יצר הרס אלא הפגנה של חדות להב הסכין בטכניקה מסויימת. זה כמו שאני פשוט אבצע קאטה לדעתי

רמי
מכור לסכינים

Post by רמי » 19:33 ,30 June 2008, Mon

אני נוטה להסכים עם TC בעניין, הסרטון ורוחו והייצוג שהוא מביא רחוק מלהיות הצגת בכורה לסכין האולטמטיבית לחיתוך בשר ואו לפלאי עשייתו של היצרן.
בעיני הוא מייצג אלימות בוטה של שימוש בסכינים נגד אדם בהמחשה על הבשר, הפרפורמנס של המציג רק מחזק את הדברים. הרי אפשר גם להראות בצועים של סכין גם על בשר ברוח אחרת

ts

Post by ts » 19:57 ,30 June 2008, Mon

הנה דוגמא לרוח שונה ולא בלתי חינוכית כי אם הדגמה בלבד
http://www.youtube.com/watch?v=jxq7pYV9LGo

אמיר_לב

Post by אמיר_לב » 20:21 ,30 June 2008, Mon

טוב כל אחד עם התחושות שלו, לדעתי זה פשוט מראה את החדות של הסכין אם אתם מעדיפים לקחת את זה לכיוונים אחרים זו בחירה שלכם, הקישור לשם נראה לי קצת מופרך, במיוחד לאור דיונים פה בפורום על שימוש בבשר ותרנגולות למבחני חיתוך

רמי
מכור לסכינים

Post by רמי » 22:17 ,30 June 2008, Mon

הכלי הזה קוקרי פשוט מדהים אבל מעבר לתליה על הקיר בארץ אין לו שימוש אבל זאת סיבה מספיק טובה לרובנו להחזיק אותו

Post Reply