ביקור אצל גיא גיטליס - המלצה

פורום זה הינו עבורכם- היוצרים הישראליים.
Post Reply
Melkor

ביקור אצל גיא גיטליס - המלצה

Post by Melkor » 13:30 ,24 August 2013, Sat

בשבוע שעבר קפצתי לבוסתן הגליל (אם אפשר לקרוא לביקור בחור הזה "קפיצה") לביקור אצל גיא - sprite2k בפורום.
בתור מושבניק יש לו את הפריווילגיה של סדנה קטנה אצלו בבית - משהו שאני, שגר בבית דירות בירושלים, פשוט לא מכיר... כרגע הוא מתחיל להיכנס לעולם הכנת הסכינים וכבר הכין מספר כלים נחמדים, ובקרוב ישיג לעצמו כלי עבודה רציניים כמו שלייף טוב, ואני בטוח שהוא יתן בראש.

אני מתעסק בעיקר בצד האספני של סכינים, ומשתמש בכמה מהכלים שלי בטיולים ובשטח. לאחרונה נמאס לי שאני לא מצליח להביא את הסכינים שלי לרמת חדות מספקת.
המטרה שלי הייתה לשפר את טכניקות ההשחזה שלי בעיקר, ואין ספק שהיא הושגה. אחרי די הרבה הסברים, הצלחתי להבין איפה אני מפספס.
ועכשיו צריך רק להשיג כמה אבנים נורמליות הבייתה.

מסקנה: שווה לפתח קשר עם אנשים בפורום מעבר להתכתבויות פה (הייתי עושה את זה מזמן, אבל איכשהו הריכוז הגדול פה הוא של צפוניים...)

Brool

Re: ביקור אצל גיא גיטליס - המלצה

Post by Brool » 8:22 ,25 August 2013, Sun

Melkor , תודה על הטיפ

פגשתי את גיא פעם אחת אצל רודי ואין ספק שהוא מדכמו ומעלה
מבעס לחשבו שהייתי יומיים בשבוע שעבר בבוסתן הגליל ולא ידעתי שהוא משם... :?

lerman

Post by lerman » 11:22 ,25 August 2013, Sun

גיא בחור זהב, ובתור תושב המרכז אני מזדהה עם הקושי הגיאוגרפי, באמת המון חבר'ה שעוסקים בתחום הם מהצפון,

sprite2k

Post by sprite2k » 16:30 ,25 August 2013, Sun

Brool wrote:Melkor , תודה על הטיפ

פגשתי את גיא פעם אחת אצל רודי ואין ספק שהוא מדכמו ומעלה
מבעס לחשבו שהייתי יומיים בשבוע שעבר בבוסתן הגליל ולא ידעתי שהוא משם... :?
לא מאמין עליך!

sprite2k

Post by sprite2k » 16:32 ,25 August 2013, Sun

Melkor wrote:בשבוע שעבר קפצתי לבוסתן הגליל (אם אפשר לקרוא לביקור בחור הזה "קפיצה") לביקור אצל גיא - sprite2k בפורום.
בתור מושבניק יש לו את הפריווילגיה של סדנה קטנה אצלו בבית - משהו שאני, שגר בבית דירות בירושלים, פשוט לא מכיר... כרגע הוא מתחיל להיכנס לעולם הכנת הסכינים וכבר הכין מספר כלים נחמדים, ובקרוב ישיג לעצמו כלי עבודה רציניים כמו שלייף טוב, ואני בטוח שהוא יתן בראש.

אני מתעסק בעיקר בצד האספני של סכינים, ומשתמש בכמה מהכלים שלי בטיולים ובשטח. לאחרונה נמאס לי שאני לא מצליח להביא את הסכינים שלי לרמת חדות מספקת.
המטרה שלי הייתה לשפר את טכניקות ההשחזה שלי בעיקר, ואין ספק שהיא הושגה. אחרי די הרבה הסברים, הצלחתי להבין איפה אני מפספס.
ועכשיו צריך רק להשיג כמה אבנים נורמליות הבייתה.

מסקנה: שווה לפתח קשר עם אנשים בפורום מעבר להתכתבויות פה (הייתי עושה את זה מזמן, אבל איכשהו הריכוז הגדול פה הוא של צפוניים...)
תודה רבה.
היה נחמד מאוד להכיר מעבר לכינויים בפורום.

חיימון

Post by חיימון » 5:10 ,26 August 2013, Mon

בצפון כנראה, יש הרבה יותר מה לחתוך.

במרכז, כצפוי, נמצאים רוב האספנים, ובדרום יש בעיקר קטיושות.

Brool

Post by Brool » 12:36 ,26 August 2013, Mon

גיא, מבטיח ביקור חוזר :D

Post Reply