אני חדש, כאן וברצוני לקבל את חוות דעתכם.
אני מעוניין לרכוש טומהוק של גרבר (רצ"ב לינק).
http://www.gerbergear.com/Tactical/Gear ... _30-000792
אין לי מושג ירוק אם אזמין את המוצר באינטרנט הוא יעבור במכס
בתודה מראש.
לא צריך אישור, זה כלי עבודה ולא נשק. קח בחשבון שעם המשלוח כנראה שתעבור את סף המיסוי הבסיסי ותחויב במיסים מלאים ולא רק במע"מ, כך שההוצאה תהיה כבדה למדי.Shrubbery wrote:הי,
תודה, אך אני מעוניין במוצר הזה ולא במוצר אחר.
האם יש דרך לקבל אישור למוצר?
מאיפה הידע הזה?cinzar wrote:לא יעבור את המכס אז חבל על ה- 285$. ברגע שיסרקו אותו הוא יהפוך לרכוש פרטי של מחסן המוחרמים במכס.
תבדוק את הגרזן של קונדור- Tactical rescue tomahawk ctk4012. נמצא למכירה באתר.
סינזאר,cinzar wrote:בוקר טוב,
לרגע אין כוונה זה שיישמע כמו שיווק אגרסיבי. אני מדבר מניסיון. גם גרזן, שלמרות שנחשב כלי עבודה לא יעבור את המכס. עדיף להתפשר ולקנות מוצר שקיים בארץ מלהסתכן על מוצר מחו"ל שלא תראה אותו אצלך לאחר שתזמין אותו. מה גם שהגרזן שציינתי קודם (Tactical rescue tomahawk ctk4012) עדיף פי כמה מזה של גרבר (תבדקו את המפרט). במחיר של הגרזן של גרבר תקנה 4 כאלו, נציין שאלו גם טובים יותר
תשמע.... יפיוף אמיתי!nikrex16 wrote:ראיתי לפני כמה זמן טומהוק שנראה הרבה יותר טוב מהזה של גרבר אבל קצת יקר יותר,ואני לא יודע אם יש אותו בחנויות רגילות:
http://www.hardcorehardware.com.au/weapons/mfe01.php

אינו מצוות האתר או שאין לו שום קשר לאיש מצוות האתר?omery wrote:שגיא
מי שהגיב לך אינו מצוות האתר.
אנחנו לא עוסקים בשיווק "גרילה".
לכן אפשר להרגע עם מפלס הציניות.
הי פסלPesel wrote:אינו מצוות האתר או שאין לו שום קשר לאיש מצוות האתר?omery wrote:שגיא
מי שהגיב לך אינו מצוות האתר.
אנחנו לא עוסקים בשיווק "גרילה".
לכן אפשר להרגע עם מפלס הציניות.הרי ההבדל הוא עצום.
![]()
מה שלומך עומר?, היית חסר לי היום בשמרת.
סכין הטלה לא יעבור לא רישיוןdavid mendal wrote:האם גרזן הטלה וסכין הטלה יעברו את המכס?
בחיפה, סכיני הטלה לא יעברו את המכס, אני לא יודע לגבי הדרום.david mendal wrote:האם גרזן הטלה וסכין הטלה יעברו את המכס?
אתה לא חייב לקנות סכין הטלה אתה יכול לקנות סכין שמיועדת להטלה כמו הGLOCK 78david mendal wrote:האם גרזן הטלה וסכין הטלה יעברו את המכס?
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests