ברווז ידידי
עצם בקשתך לאי העלאת התמונות היתה תמוהה מאוד בעיני ,ולהלן אפרט -ובאריכות - למה:
(וזאת למרות שדי הרבה חשבתי אם אני בכלל צריך לפרט- אך החלטתי בכל זאת להבהיר אי אילו הבהרות, ובטח לא להצתדק, כי אין כאן כלל מקום לכך- כפי שיוסבר כאמור להלן)
הפורום הזה -(כך אני רואה אותו ונא תקנו אותי אם אני טועה) הוא פורום מקצועי, שלכן גם נקרא -"סכינים למבינים".
כלומר עוסק בסכינים וובכל מה שמתקשר אליהם כך או אחרת!!!
לא מגיעים לכאן (או לפחות לא אמורים להגיע ) ילדים רכים , או אנשים שהתחום עושה להם "רע",
כל מי שנכנס לפורום יכול להניח שהוא עוסק במה שסכינים עושים, ויש סוגים רבים ושונים , שחלקם מיועד- מה לעשות-, לדברים לא כל כך "תמימים"
ולכן/ולמרות - חשוב לי תמיד להתייחס לסכינים גם ככלי עבודה, ולא רק ככלי משחית, למרות שייש כאלה שהוגדרו כך , ותוכננו כך ע"י יצרניהם,
אז בוא ולא נהייה צדקניים מדי, כי בשלב הבא, -ואני מניח ומקווה- שתבין את הלוגיקה שנובעת ממה שיוצג כאן- גם השירשור ,על סכיני סקיניניג, יעלם, והשרשור על סכיני שף, (חותכים פגרי עופות ובקר רחמנא לצלן) אין לו מקום.
השלב הבא,נושאים כמו- סכיני מילה, ושחיטה , פייטינג , ביונטים ועוד ועוד.
כלומר מפורום המדבר על סכינים, לא נשאר הרבה.
אך בכל זאת , ולמרות כל האמור לעיל, ולמרות שלא חשבתי /או חושב שצריך-
ציינתי -וזאת מתוך התחשבותי בך- ומתוך הכוונה לא "לזעזע" חלילה מישהוא - לפני התמונות שהעלתי, באילו תמונות מדובר.
וכל הנושא של "תמונות של גופות בני אדם" שציינת או "ימים טרופים אלה " בטח ובטח לא קשור בכל צורה שהיא- ובצורה ההכי חד משמעית,לנושאים שעסקתי בהם ומאוד לא ברור לי להיכן נסחפת !!, אך כאמור נדלג הלאה.
ולגופו של עניין .(מקווה שמילה זאת תובן כלשונה במקרה זה .. וגם כאן לא יבואו אלי בטענות.. )
כוווללל התמונות וההתחייסות בשרשור:
, היו לטובת אילו (ואני מניח שייש רבים וטובים) שאינם מכירים את הנושא, או שלא יצא להם לראות/להכיר /ולהתעסק עם תחום זה, ושאני- לשמחתי הרבה כן מכיר : הן מבחינת הצד היצרני של ידיות סכינים , הן מהצד הזאולוגי של בעלי החיים המשתתפים , והן גם מהצד המורפולוגי של מבנה הראש/הקרן של בעלי החיים שבהם עסקתי, , ומעבר לכך יכול גם להציג בצורה ויזואלית, כי כמו שנכתב כאן רבות - תמונה אחת שווה 1000 מילים.
אני לא נכנס לעניין - אך אם תבדוק את עצמך תמצא שייש שימושים שאתה עושה בסכינים/גרזינים שגם הוא לא "מתאים" לחלק מבאי הפורום-כי יש מגוון של גישות/דעות/לנושאים אלו, אך כאמור, אני לא נכנס- וזאת כי כל אחד הוא אדם בוגר שאחראי לדבריו, ומי אני שאבקר או אעיר על כך. וכך אני מצפה מאחרים.
כל הנאמר לעיל ,חוזר- כל הנאמר,
נאמר לא מתוך כוונה להצתדק, או להתנצל, כי אני לא חושב שפגעתי במישהוא- ובטח לא בך- כי ציינתי שיהיו תמונות, ולצרף קישור - זה לא מקצועי !!, והפורום הזה - מקצועי !!!
אלא להסביר מה הביא אותי לעשות כן.
ואיך אני רואה את הפורום.
אני מקווה שמעבר לשרשורים - שייש להם ללא כל צל של ספק מקום- המראים סכינים שאנו או אחרים מיצרים, ולנושאים שונים ומשונים.
יהיה כאלה שיטרחו , ויעלו נושאים מקצועיים שאולי מוכרים להם ונראים כבנאליים , אך לאחרים חדשים ובלתי מוכרים.
ויהפכו את הפורום לעוד יותר מקצועי, ועמוק.
אז שתהיה שבת שלום ,ושיהיה רק טוב
ושנעסוק רק בסכינים יפות וחדות ושנשתמש בהם לחיתוך עוגות. בימי הולדת ושמחות!!!