החיפוש הניב 6 תוצאות
- 17:52 ,26 ינואר 2009, ב'
- פורום: פורום המומחים
- נושא: הצתת אש בצור ופלדה
- תגובות: 34
- צפיות: 9147
- 20:46 ,6 ינואר 2009, ג'
- פורום: פורום כניסה
- נושא: שימון לדרמן
- תגובות: 4
- צפיות: 2412
- 20:26 ,6 ינואר 2009, ג'
- פורום: פורום כניסה
- נושא: שימון לדרמן
- תגובות: 4
- צפיות: 2412
שימון לדרמן
לא מזמן קניתי לדרמן, עכשיו ברור לי כי יש לשמן אותו לאחר השימוש וגם ביום יום כיוון שמזג האוויר הלח איננו מיטיב עמו, באיזה שמן עלי להשתמש?
- 17:58 ,14 נובמבר 2008, ו'
- נושא: חוקיות נשיאה של כלי משולב
- תגובות: 13
- צפיות: 4496
אני מדבר על הניסוח של החוק! רשום בצורה די מעורפלת כי נשיא של סכין (עצם מנגנון המאפשר קיבוע של הלהב שולל את האפשרות להתיחס אל הכלי כאל אולר) שלא למטרות "כשרות" הינה עבירה על החוק. עכשיו מהי אותה מטרה כשרה?? אני אומר שבאופן כללי לגבי הכלי המשולב קל יותר למצוא מטרה כשרה, אם אני נעצר לדוגמא מחוץ לביתי (...
- 12:08 ,14 נובמבר 2008, ו'
- נושא: חוקיות נשיאה של כלי משולב
- תגובות: 13
- צפיות: 4496
חוקיות נשיאה של כלי משולב
איך מתיחס החוק לנשיאה של כלי משולב מחוץ לתחומי הבית? קראתי את החוק האוסר נשיאה של סכינים מחוץ לתחומי מגורים, ויש לי מספר התלבטיות: מצד אחד לכלי משולב לרוב יש גם סכין ובחלק מהדגמים תיתכן סכין ארוכה (למרות שלא ראיתי אורך העולה על 10 ס"מ), בחלק מהכלים ישנו מנגנון קיבוע של הלב, לכן הדבר שומט את הקרקע תח...
- 17:03 ,2 נובמבר 2008, א'
- פורום: ביקורות,מבחנים והמלצות לסכינים
- נושא: Leatherman Surge
- תגובות: 7
- צפיות: 2538
Leatherman Surge
ברצוני לקנות לדרמן בתור כלי שיהיה זמין איתי. בקשר לכלי הבא הוא הגדול מבין הלדרמנים שיוצרו אורכו 11.5 ס"מ ומשקלו 355 גרם כלי די מסיבי. מבחינת הפונקצואנליות שלו יש לו בין 18 ל20 כלים (תלוי באתר בודקים). יש המלצות או הסתגיות מסוימות מכלי זה ספציפית או מהחברה בכלל? אני שואל כיוון שאין לי ניסיון רב עם פל...