החיפוש הניב 14 תוצאות
- 1:04 ,1 ספטמבר 2007, ש'
- פורום: פורום כניסה
- נושא: הגרלת סכין SOG
- תגובות: 18
- צפיות: 7210
זוכה
הי חברים, אני שמח להודיע שהגרלה הסתיימה לאחר שעברו חודשיים. המספר של הגרלה היה 341 סך המשתתפים הינו 24 איש והמספר שהיה הכי קרוב הינו 338 lordmoonsun lordmoonsun@yahoo.com מקוה שבפעם הבאה כמות המשתתפים תגדל בהרבה וכך יהיה יותר מעניין. לעתיד אפשר יהיה לעשות גם שאלון על נשק קר + הגרלה ....נחשוב ביחד. ב...
- 1:14 ,12 אוגוסט 2007, א'
הגרלה ממשיכה
חברה הגרלה ממשיכה עד ל 31 אוגוסט תאריך אחרון !
מכיוון שזוי פעם ראשונה ואין רבים רגילים אליה...אז זה בסדר שאין הרבה משתתפים, יהיה לנו זוכה בכל מקרה ללא תלות בכמות המשתתפים הפעם.
בכל זאת יש עוד זמן תזמינו חברים, לא משנה איכן לתת מספר כאן או בפורום אחר.
מכיוון שזוי פעם ראשונה ואין רבים רגילים אליה...אז זה בסדר שאין הרבה משתתפים, יהיה לנו זוכה בכל מקרה ללא תלות בכמות המשתתפים הפעם.
בכל זאת יש עוד זמן תזמינו חברים, לא משנה איכן לתת מספר כאן או בפורום אחר.
- 12:52 ,9 אוגוסט 2007, ה'
- נושא: מחפשים יצרנים ישראלים
- תגובות: 0
- צפיות: 1085
מחפשים יצרנים ישראלים
שלום לכולם,
אנו מחפשים יצרנים ישראלים של סכינים מכל סוג להחדרתם בשוק אמריקאי. במידה וישנן עבודות איכותיות וזמני הספקה לא ארוכים אזי לא תהיה כל בעיה והדבר יכול להצליח בגדול.
כל מי שעוסק בנושא נא לשלוח קישור לקטלוג עבודות ואנו נבחן אותן.
בברכה,
בוריס
אנו מחפשים יצרנים ישראלים של סכינים מכל סוג להחדרתם בשוק אמריקאי. במידה וישנן עבודות איכותיות וזמני הספקה לא ארוכים אזי לא תהיה כל בעיה והדבר יכול להצליח בגדול.
כל מי שעוסק בנושא נא לשלוח קישור לקטלוג עבודות ואנו נבחן אותן.
בברכה,
בוריס
- 21:44 ,8 יולי 2007, א'
תשימו מספרים כאן
כנראה שיש צורך להירשם.... לשם
לכן, תזרקו מספרים כאן פעם אחת בלבד
לכן, תזרקו מספרים כאן פעם אחת בלבד
- 21:19 ,5 יולי 2007, ה'
לא נראה לי
לא נראה לי שצריך להירשם לשם, רק צריך להגיב עם מספר הרצוי.
- 23:33 ,3 יולי 2007, ג'
הגרלת סכין SOG
הי לכולם, אני מזמין את כולם להגרלת סכין Seal Pup Elite, להב שחור וחלק. http://www.knifeclub.co.il/giveaway.html חיפשתי איכן למקם אותה... ושמתי בפורום של חו"ל, כי שם יש לנו מקום נפרד לכך. זוי שיטה רגילה בחו"ל להגרלות והחלטנו שאפשר לנסות אותה בארץ. הסכין מגיע בחינם אך השחרור הוא על אחראיות המקבל. אם י...
- 17:00 ,4 פברואר 2007, א'
- נושא: סרט על ייצור חרב יפנית
- תגובות: 4
- צפיות: 2023
בנוגע לאיסור
באשר ליצור חרבות עם הרבה קיפולים....
אחד היצרנים מיפן אמר לי שאסור להם לייצר חרבות "אמיתיות" ( כך הוא כינה את זה ) אלא מותר רק חרבות קישוט.
אחד היצרנים מיפן אמר לי שאסור להם לייצר חרבות "אמיתיות" ( כך הוא כינה את זה ) אלא מותר רק חרבות קישוט.
- 14:31 ,3 פברואר 2007, ש'
- פורום: פורום המומחים
- נושא: עוד אחד
- תגובות: 9
- צפיות: 3153
סגנון פינלנדי
יש בארץ חובבי סגנון זה?
הם טיפוסיים לשימוש ביערות ודייג.
כל הפינים דומים זה לה זה
הם טיפוסיים לשימוש ביערות ודייג.
כל הפינים דומים זה לה זה
- 14:14 ,3 פברואר 2007, ש'
- נושא: סרט על ייצור חרב יפנית
- תגובות: 4
- צפיות: 2023
סרט על ייצור חרב יפנית
שלום חברה, לא מזמן הורדתי סרט על יצור חרב יפנית, נראה לי מ EMULE, הסרט הופק ע"י NATIONAL GEOGRAPHIC, משך כ 40 דקות. משהו נפלא באמת, מציג את המסטארים עצמם ותהליך ייצור שלם, איכן ש לבסוף מתקבלת חרב בשווי של 40,000 דולר לפחות ( כך הבנתי ), ובוודאי נמכרת רק ביפן, כי ייצור של חרבות עם הרבה שכבות קיפולים ...
- 14:05 ,3 פברואר 2007, ש'
- נושא: חרב קאטאנה
- תגובות: 10
- צפיות: 5186
למה מתאמני קארטה צריכים קאטאנה?
למה מתאמני קאראטה צריכים קאטאנה?
או שחרב סמוראי מהווה סמל לכל אומנויות לחימה יפניות וסיניות כאחד
או שחרב סמוראי מהווה סמל לכל אומנויות לחימה יפניות וסיניות כאחד
- 13:58 ,3 פברואר 2007, ש'
- נושא: תערוכת סכינים: ברוסיה
- תגובות: 9
- צפיות: 3453
עבודות טובות כרגיל
הרוסים אוהבים לייצר סכינים מ DAMASCUS אך עד היום לא מצליחים לייצר פלדה "לבנה" ( שגם היא יכולה להיות פלדתדמשק ) כמו VG10 של יפנים. הם פשוט לא מצליחים לעשות ליטוש ברמה של יפנים, אפילו יצרנים אמריקאים עושים זאת טוב יותר. עד היום לא ראיתי יצרן רוסי שהצליח לעשות זאת. לעומת זאת ישנושפע של דמשק שהם מתלהבים...
- 13:48 ,3 פברואר 2007, ש'
- נושא: מחפש המלצה לסכין
- תגובות: 27
- צפיות: 8969
סכיני MISSION
סכינים MISSIONS הישנים עשויים מטיטניום המיועד לעבוות במים מלוחים, לכן הם מאד ספציפיים ולא לכל מטרה, לעומת זאת דגמים חדשים שעשויים מפלדות כמו A2 כן יכולים לשמש לכל מטרה, הם מחלידים אבל זה בסדר אם יודעים לטפל בה. הבעיה היא שדגמים חדשים הללו עולים יקר מאד לעומת אלטרנטיבות וגם לא תמיד ניתן למצוא אותם, ר...
- 13:21 ,3 פברואר 2007, ש'
- פורום: פורום המומחים
- נושא: חריטה אומנותית
- צפיות: 7486
עבודות יפות מאד
עבודות יפות מאד
כיצד אתה מוכר אותם? אם בכלל?
כיצד אתה מוכר אותם? אם בכלל?
- 13:19 ,3 פברואר 2007, ש'
- נושא: לגבי צייד
- תגובות: 14
- צפיות: 8486
צייד בארץ
אינני זוכר בדיוק מי אבל זוכר שפנו אלנו בשנה שעברה 2 עמותות צייד בחיפוש אחר חליפות הסוואה, לכן אפשר להסיק שיש קהילה קטנה בתחום. ונדמה שהם עסקו בצייד ממש והיו בעלי רשיון לשאת רובה צייד. אני ממליץ לחפש יצרני רובי צייד, ומשם נציגות בישראל ודרכם תוכלו למצוא את הקהילה של ציידים בארץ. חברה הזכירו כאן שמה ה...