החיפוש הניב 26 תוצאות
- 23:40 ,27 דצמבר 2013, ו'
- פורום: פורום המומחים
- נושא: KABAR BK?
- תגובות: 14
- צפיות: 5583
Re: KABAR BK?
בעקרון אין לי בעיה עם הנרתיק הפשוט אבל שמעתי שהוא הורס את הלהב, זה נכון?
- 14:25 ,27 דצמבר 2013, ו'
שאלה מהירה, נתקלתי בדגם נוסף, BK22 אבל ההבדל היחיד בינו לבי הBK2 זה הנרתיק(אותו משקל, אורך, רוחב, צורה וכו') אבל מאיפה שאני קונה הדגם הזה עולה 10 דולר יותר... השאלה היא האם יש הבדל ביניהן חוץ מהנרתיק והאם הנרתיק של הBK22 שווה 10 דולר? BK2: http://www.kabar.com/knives/detail/1 BK22: http://www.kabar....
- 12:02 ,27 דצמבר 2013, ו'
הבנתי, תודה רבה שגיא וסער!
עזרתם לי מאוד
עזרתם לי מאוד

- 11:05 ,27 דצמבר 2013, ו'
אז הBK7 לא שווה את הגודל? סבבה
פשוט בחיים לא שמעתי על הBK10 עד לא מזמן אבל כולם אומרים שהBK2 מעולה.
אבל לפי מה שאתה אומר הBK10 תיהיה סכין שטח טובה יותר.
הבנתי נכון?
פשוט בחיים לא שמעתי על הBK10 עד לא מזמן אבל כולם אומרים שהBK2 מעולה.
אבל לפי מה שאתה אומר הBK10 תיהיה סכין שטח טובה יותר.
הבנתי נכון?
- 10:17 ,27 דצמבר 2013, ו'
תודה רבה! מה אתם חושבים על הBK10? שגיא אמר שהלהב של הBK2 יפה יותר אבל מי מהן תתפקד יותר טוב בתור סכין מחנאות? אני יודע שהשאלות קצת מעצבנות, אם הייתה סכין מושלמת כל שאר החברות היו פושטות רגל חחחח אבל מתוך סדרת הBK, איזו מהן תיהיה הכי מאוזנת, נגיד את זה ככה, מבחינת גודל,משקל ואפרויות שימוש, הבנתי שהBK...
- 6:17 ,27 דצמבר 2013, ו'
אוקיי, תודה רבה! אז מי מהן עדיפה? הBK2 או הBK9?
אם הן כמעט אותו הדבר אני כנראה אלך על הBK2 מכיוון שהיא זולה יותר
אם הן כמעט אותו הדבר אני כנראה אלך על הBK2 מכיוון שהיא זולה יותר
- 3:00 ,27 דצמבר 2013, ו'
מאז שהעבירו את היצור של הBK13 מסין לארצות הברית, הBK13 כבר לא מגיעה עם הBK9 אבל עדיין יש מקום בשבילה בנרתיק.
אני כרגע מתלבט בין BK2,BK10,BK7 וBK9...
למישהו יש ניסיון איתן ויכול להמליץ?
מבחינת שימוש: מחנאות,חיטוב עצים(הבנתם למה התכוונתי, ענפים, לא עצים שלמים) וכו'
תודה מראש
אני כרגע מתלבט בין BK2,BK10,BK7 וBK9...
למישהו יש ניסיון איתן ויכול להמליץ?
מבחינת שימוש: מחנאות,חיטוב עצים(הבנתם למה התכוונתי, ענפים, לא עצים שלמים) וכו'
תודה מראש

- 14:43 ,26 דצמבר 2013, ה'
KABAR BK?
שלום לכולם, שמעתי הרבה דברים טובים על הKABAR BK2 אבל בחיים לא שמעתי שום אזכור לשאר הסדרה, BK10 לדוגמה. האם כל הדברים הטובים שאמרו על הBK2 נכונים גם כלפי שאר הסכינים בסדרה? שקלתי ללכת על הBK2 אבל אם הBK10 או הBK7 נחשבים באותה רמה רק ארוכים יותר, אולי הם יהיו קצת יותר שימושיים. מה אתם חושבים? תודה מרא...
- 14:56 ,23 דצמבר 2013, ב'
- נושא: אבני השחזה - סוגים
- תגובות: 63
- צפיות: 26024
Re: אבני השחזה - סוגים
אוקיי, תודה רבה! נראה לי שאני כן אתן לידיים שלי צ'אנס עם האבנים.
ובקשר לגריט... אני כבר אצתרך להחליט
תודה רבה
ובקשר לגריט... אני כבר אצתרך להחליט
תודה רבה

- 14:26 ,23 דצמבר 2013, ב'
ועוד שאלה קטנה, הערכה הזאת(של לנסקי) http://www.ebay.com.au/itm/Lansky-Deluxe-Knife-Sharpening-System-5-Stone-LKCLX-NIB-New-Model-/171167378587?pt=AU_KnivesSwords&hash=item27da5eec9b&_uhb=1 תעלה לי כמו שתי אבנים רק שהיא מכילה 5 אבנים ועוזרת עם הזווית, היא שווה את הכסף? כמו כן היא תגיע הרבה יותר מהר ...
- 14:16 ,23 דצמבר 2013, ב'
תודה רבה! אז אני כנראה אקח 1000 מהקישור שנתת ואחפש 200. עכשיו רק בשביל לסגור את הנושא, המעבר מ200 ל1000 הוא לא חד מידי?(*סטאגאדיש*) ו200 לא ישאיר סימנים על הלהבים? והצ'יפינג היה רק דוגמה, 200 יהיה טוב גם לסכין חדה+- ללא צ'יפינג, זה לא יהיה גס מידי? ושאלה תכנית, ראיתי סרטוני וקראתי מאמרים, כתוב לא לה...
- 11:20 ,23 דצמבר 2013, ב'
תודה רבה! אז שילוב של 400 ו1000 לא יהיה טוב? אני רוצה לקבל משהו אייכותי ושיחזיק זמן טוב. אני רוצה אבנים שיצליחו לתקן בעיית צ'יפינג קלה ביותר ולהגיע איתן לרמה של חיתוך נייר בצורה טובה. 400 ו1000 יהיה טוב לטווח שהצבתי? ואם כן, על איזו אבן הייתה ממליץ? הקישור הראשון או שתיים מהשני?(אם שתיים מהשני, לקחת...
- 4:59 ,23 דצמבר 2013, ב'
היי, יש לי כמה משחיזים עם זווית קבועה אבל כמו שהרבה כתבו פה, התוצאות לא טובות במיוחד אז החלטתי להתחיל עם אבני השחזה, זה נראה כיף, מרגיע וכמובן הסכין יוצאת הרבה יותר חדה. הייתי רוצה לשאול איזו אבן עדיפה, זאת: http://www.ebay.com.au/itm/TAIDEA-Knife-Sharpener-Knife-Sharpening-Stone-Corundum-Whetstone-...
- 14:49 ,27 דצמבר 2012, ה'
- פורום: שאלות ביחס למכס והתנהלות למול מוסדות המדינה
- נושא: עונש על החזקת סכין
- תגובות: 9
- צפיות: 3196
Re: עונש על החזקת סכין
כן, זה זה, הזמנתי סכין קטנה יחסית מEBAY, היא נעצרה והתבקשתי למלא את הטופס הזה. ממליץ למלא אותו מראש לפני ההזמנה.
- 21:53 ,15 אוקטובר 2012, ב'
- פורום: פורום היוצרים
- נושא: הכנת סכין צוואר(כמה שאלות)
- תגובות: 4
- צפיות: 1685
Re: הכנת סכין צוואר(כמה שאלות)
תודה רבה! אבל כבר ראיתי אותה... הבעיה איתה שבמגע או במבט מקרוב ניתן להבחין בלהב, היתרון של הסכין שפירסמתי הוא שהלהב מוסתר. נ.ב אם היו ספקות כלשהן, אני אוסף סכינים רק למטרה אחת, אספנות. אני אישית אוהב סכיני צוואר, סכינים נסתרות ובקיצור, סכיני "last stand". הסיבה שאני רוצה סכין כמו הסכין שבקישור היא פ...
- 18:52 ,14 אוקטובר 2012, א'
- פורום: פורום היוצרים
- נושא: הכנת סכין צוואר(כמה שאלות)
- תגובות: 4
- צפיות: 1685
הכנת סכין צוואר(כמה שאלות)
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה, אם לא תעירו ואני אפתח בפורום המתאים. יצא לי לראות ביוטיוב פרסום של הסכין הבאה: 5qr-m_WZHYM סכין קטנה ודיי מוסתרת, בסוף הסרטון יש לינק לקנייה, http://www.bladehq.com/cat--All-Items--1--1--search=dog+tag+LDC?x=0&y=0 ואם כמו שבטח שמתם לב המחיר של הסכין הקטנה הזאת עומד ...
- 16:50 ,11 אוקטובר 2012, ה'
- פורום: פורום כניסה
- נושא: קניית משחיז
- תגובות: 6
- צפיות: 2272
Re: קניית משחיז
יש שם שני משחיזים של סמית', על איזה מהם אתה ממליץ? והשאלה היא, האם יש לך ניסיון איתם או שאתה פשוט יודע שהחברה בכללי טובה?
- 15:15 ,11 אוקטובר 2012, ה'
Re: קניית משחיז
כבר מזמן הסתכלתי בחנות. אולי תוכל לכוון אותי למשהו ספציפי בחנות? בכל מקרה, אשמח לקבל תשובות לשאלות שכבר שאלתי :) רק מזכיר, אני מתכוון לשלם 150 ש"ח על המשחיז, אם יש לכם המלצה על משחיז בסכום הזה או פחות באיכות גבוה יותר אני אשמח לשמוע עליו! אגב, בקשר לACCUSHARP, שמעתי שמשחיזים בסגנון הזה משאירים סימני...
- 14:43 ,11 אוקטובר 2012, ה'
קניית משחיז
שלום, התחלתי לאסוף סכינים לא מזמן(יש ברשותי כבר מס' סכינים, אולי אני אעלה תמונות בקרוב) ואני רוצה לקנות משחיז. נכון לעכשיו המשחיז שאני עומד לקנות הוא: http://www.ebay.com/itm/Meyerco-Sharpen-It-knife-Sharpener-Sharpen-Honed-Blades-Serrated-Blades-/230862731950?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35c07dba...
- 14:41 ,2 ספטמבר 2012, א'
- נושא: עזרה-סכין נעצרה במכס
- תגובות: 8
- צפיות: 2579
Re: עזרה-סכין נעצרה במכס
אוקיי, היום קיבלתי את הסכין ולהפתעתי המכס יצא ממש טוב פעם. ההורים שלי עסוקים מאוד, אז הם לא יכלו להגיעל מכס, אמא שלי שלחה להם בפקס את הטופס וצילום מסך מEBAY שמראה הסכין עולה 40 דולר. תוך פחות משבוע הסכין שוחררה מהמכס והיום היא הגיע לדואר. והדבר הטוב ביותר הוא שלא הייתי צריך לשלם כלום, אפילו לא עמלה ...
- 22:09 ,27 אוגוסט 2012, ב'
קודם כל, ניסיתי להתקשר, הייתי על הקו שעה ואף אחד לא ענה...
אם הייתה קורא(או קורא טוב לפחות), הייתה רואה שיש לי את הטפסים, הדבר היחיד ששאלתי הוא כמה ידרשו על השחרור(לא כתוב במכתב שקיבלתי ולא מצאתי את המחיר)
אם הייתה קורא(או קורא טוב לפחות), הייתה רואה שיש לי את הטפסים, הדבר היחיד ששאלתי הוא כמה ידרשו על השחרור(לא כתוב במכתב שקיבלתי ולא מצאתי את המחיר)
- 14:02 ,27 אוגוסט 2012, ב'
הסכין נעצרה בגלל שהיא סכין... בשביל ליבא סכין(לא משנה איזו) חייבים "רישיון", להוציא אותו זה לא בעיה אבל דיברתי עם אנשים וכולם אמרו לי שלא עצרו להם סכינים אז החלטתי שזה מיותר. בגלל חוק מרפי עצרו לי את הסכין ושלחו לי טופס למלא בשביל לקבל רישיון יבוא חד פעמי. אני יכול לשחרר אותה, השאלה היא כמה כסף יקחו...
- 12:26 ,27 אוגוסט 2012, ב'
עזרה-סכין נעצרה במכס
שלום, אני אספן חדש, עד עכשיו קניתי סכינים בארץ, בגלל המחירים והכמות היחסית מוגבלת של המלאי ניסיתי ליבא סכין מEBAY. היום קיבלתי מכתב מהמכס שאומר שאני צריך לשחרר את הסכין+ התר יבוא מצורף שאני צריך למלא. מחירה של הסכין נמוך מ50 דולר! השאלה שלי היא, כמה כסף יקחו ממני במכס על השחרור?(אני מזכיר, מחיר הסכי...
- 2:44 ,11 אוגוסט 2012, ש'
- פורום: ביקורות,מבחנים והמלצות לסכינים
- נושא: סכינים של h&k ומשחיז
- תגובות: 7
- צפיות: 2250
Re: סכינים של h&k ומשחיז
תודה רבה! מה המחיר של ערכה כזו(בארץ ובחול)? אם אני לא טועה זאת הערכה שבא אתה שם את הסכין בין מלקחיים והאבנים מגיעות על שיפודים שמכניסים לחורים וקובעים את זווית ההשחזה, נכון? בכל מקרה קבלתי את התשובה שרציתי לשמוע, המשחיז ה"חצי אוטומטי" משחיז באופן סביר והכי חשוב לא הורס את הלהב. תודה רבה :) נ.ב אני ע...
- 21:45 ,10 אוגוסט 2012, ו'
Re: סכינים של h&k ומשחיז
תודה רבה!
אשמח לעוד תגובות בקשר לסכינים.
כמו כן אשמח לקבל תשובה על השאלות הקשורות למשחיזים, איזה סוג עדיף? האם המשחיזים בקישורים עושים את העבודה טוב או שעדיף אבן? האם נשארות שריטות? וכו...
תודה מראש
אשמח לעוד תגובות בקשר לסכינים.
כמו כן אשמח לקבל תשובה על השאלות הקשורות למשחיזים, איזה סוג עדיף? האם המשחיזים בקישורים עושים את העבודה טוב או שעדיף אבן? האם נשארות שריטות? וכו...
תודה מראש
- 13:59 ,10 אוגוסט 2012, ו'
סכינים של h&k ומשחיז
שלום לכולם, אני חדש בתחום הנשק הקר ולא מזמן התחלתי אוסף משלי. ויש לי כמה שאלות, ראשית, למישהו יש ניסיון עם סכינים של h&k(ביצור של benchmade)? http://www.benchmade.com/products/product_list.aspx?class=Heckler%20&%20Koch אשמח לשמוע כל דבר על הסכינים. אני אישית מעוניין בדגמים הבאים: http://www.bladeops...