רוחב סרט מועדף במלטשת סרט שולחנית וחנות חומרי גלם
שלום לכולם,
התחלתי כתחביב, ליצור סכינים בעזרת כלים בסיסיים. אני מעוניין לשדרג את יכולות הליטוש שלי (כרגע עבודה סיזיפית עם שופין וניירות ליטוש בגרעון מדורג). שתי שאלות למבינים בלבד
1) מה עדיף, מלטשת סרט שולחנית ברוחב סרט 3" או 20 מ"מ? (+מישהו מוכר יד שנייה?)
2) עד עכשיו קניתי חומר ממסגר ש"עשק" אותי (20 ש"ח לחתיכות ברזל במידות 40X300X3). מישהו מכיר מקום המוכר ברזל לחובבים באזור השרון?
תודה מראש
התחלתי כתחביב, ליצור סכינים בעזרת כלים בסיסיים. אני מעוניין לשדרג את יכולות הליטוש שלי (כרגע עבודה סיזיפית עם שופין וניירות ליטוש בגרעון מדורג). שתי שאלות למבינים בלבד

2) עד עכשיו קניתי חומר ממסגר ש"עשק" אותי (20 ש"ח לחתיכות ברזל במידות 40X300X3). מישהו מכיר מקום המוכר ברזל לחובבים באזור השרון?
תודה מראש
Re: רוחב סרט מועדף במלטשת סרט שולחנית וחנות חומרי גלם
היי, וברוך הבא!
בקשר למלטשת אני אתן לאחרים לענות, אבל המחיר שקיבלת סביר בהחלט, אפחלו נמוך. רק דבר אחד צורם בעין, סכינים עושים מפלדה, לא מברזל.
בקשר למלטשת אני אתן לאחרים לענות, אבל המחיר שקיבלת סביר בהחלט, אפחלו נמוך. רק דבר אחד צורם בעין, סכינים עושים מפלדה, לא מברזל.
ברזל ופלדה זה כמעט אותו דבר.
נכון,אבל מתי קנית או ראית סכין מברזל,למרות שזה יכול להיות נחמד להתאמן על ייצור סכינים בהתחלה מברזל בגלל שזה יותר זול.דרומי כתב:ברזל ופלדה זה כמעט אותו דבר.
בחיים תעשה חיים, כי בחיים לא תצא מהחיים בחיים!!!
יהלום וגרפיט זה בדיוק אותו דבר!דרומי כתב:ברזל ופלדה זה כמעט אותו דבר.
המידה שרוב יצרני הסכינים בעולם משתמשים בה היא 5 ס"מ רוחב סרט (2 אינטצ'). אתה יכול לחפש סרטונים ביוטיוב belt grinder 2X72Edo כתב:שלום לכולם,
תודה מראש
כסיל ובער זה בערך אותו דבר.sprite2k כתב:יהלום וגרפיט זה בדיוק אותו דבר!דרומי כתב:ברזל ופלדה זה כמעט אותו דבר.
יהלום וגרפיט, שניהם אלוטרופים של פחמן טהור, רק במבנה גבישי אחר.sprite2k כתב:יהלום וגרפיט זה בדיוק אותו דבר!דרומי כתב:ברזל ופלדה זה כמעט אותו דבר.
זה היה רגע לקידום ויקיפדיה.
ואל תשכחו לתרום:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7% ... 7%99%D7%94
המציאות היא הזיה שנגרמת בגלל חוסר של אלכוהול בדם
אני מניח שהבנת אותי חיימון...חיימון כתב:יהלום וגרפיט, שניהם אלוטרופים של פחמן טהור, רק במבנה גבישי אחר.sprite2k כתב:יהלום וגרפיט זה בדיוק אותו דבר!דרומי כתב:ברזל ופלדה זה כמעט אותו דבר.
זה היה רגע לקידום ויקיפדיה.
ואל תשכחו לתרום:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7% ... 7%99%D7%94
פשוט, הלכתי לויקיפדיה ובדקתי על מה המהומה.
גם אותי הפתיע מה הקשר בין יהלום וגרפיט, סה"כ יהלום זה חומר הכי קשה שיש, וגרפיט זה החומר הרך הזה ששמים בעיפרון (אם הוא לא היה רך מספיק, לא היינו מצליחים לכתוב איתו).
גם אותי הפתיע מה הקשר בין יהלום וגרפיט, סה"כ יהלום זה חומר הכי קשה שיש, וגרפיט זה החומר הרך הזה ששמים בעיפרון (אם הוא לא היה רך מספיק, לא היינו מצליחים לכתוב איתו).
המציאות היא הזיה שנגרמת בגלל חוסר של אלכוהול בדם
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד