knife porn
-
- חדש בפורום
- הודעות:9
- הצטרף:12:36 ,9 מרץ 2012, ו'
- מיקום:תל-אביב
הי חברים,
לא ביקרתי כאן זמן מה,
רציתי להפנות אתכם שוב לבלוג שלי - tomerbotner.tumblr.com
תוך שבוע וחצי-שבועיים אני רוצה לסיים את עיצוב צורת הלהב, אנחנו מדברים על סכין שף ד"א,
והייתי שמח לשמוע הערות והצעות.
רק כדי שתבינו את הרקע, אני סטודנט לעיצוב תעשייתי בשנקר וזהו פרוייקט הגמר שלי.
הקונספט הוא ייצור סכינים מטבח בת"א - כלומר שימוש רק בחומרים וטכנולוגיות שקיימים בהשג יד,
הקטע של הסכין הזו הוא שהיא מאפשר קסטומיזציה של משקל ובאלאנס למשתמש ויוצרת ע"י כך פאטרן ייחודי לכל אדם.
תודה מראש.
לא ביקרתי כאן זמן מה,
רציתי להפנות אתכם שוב לבלוג שלי - tomerbotner.tumblr.com
תוך שבוע וחצי-שבועיים אני רוצה לסיים את עיצוב צורת הלהב, אנחנו מדברים על סכין שף ד"א,
והייתי שמח לשמוע הערות והצעות.
רק כדי שתבינו את הרקע, אני סטודנט לעיצוב תעשייתי בשנקר וזהו פרוייקט הגמר שלי.
הקונספט הוא ייצור סכינים מטבח בת"א - כלומר שימוש רק בחומרים וטכנולוגיות שקיימים בהשג יד,
הקטע של הסכין הזו הוא שהיא מאפשר קסטומיזציה של משקל ובאלאנס למשתמש ויוצרת ע"י כך פאטרן ייחודי לכל אדם.
תודה מראש.
-
- תושב קבע בפורום
- הודעות:77
- הצטרף:2:00 ,1 ינואר 1970, ה'
Re: knife porn
היי תומר,
צפיתי בעיון רב בתמונות, אתה אומן מוצלח.
עכשיו להערות-הארות.
סכין שף במהותה אמורה לעזור לטבח-שף למקסם את יכולותיו הקולינריות, זאת אומרת להקל ולזרז כמה שיותר את הכנת האוכל, (על כל המשתמע)
הסכינים מאוד יפות ואני חושב שאתה תכניס משב רוח מרענן לתחום הנ"ל,
עכשיו ניכנס לפרקטיקה של הסכינים- לפי התמונות השתמשת בחומרי גלם רבים ולצערנו המטבח הוא מקום מאוד קשה למתכות,(מים,מכות,נפילות,עצמות,חום,) וחוששני שחלק מן הסכינים שהכנת יהוו נטל על השף בטיפול ואחזקת הסכין,(אני לא נכנס מאיזה פלדה הכנת את הסכינים אלא רק על הידיות) נראה לי שחלק מהסכינים לא נוחות לעבודה במשך זמן,
האם נתת לכמה שפים לעבוד עם הסכינים ולרשום לך שיפור/שימור?
לאיזה פיניש את רוצה להביא את הסכינים שלך..?
איך אתה הולך להשחיז ועד איזה רמה של השחזה?
צפיתי בעיון רב בתמונות, אתה אומן מוצלח.
עכשיו להערות-הארות.
סכין שף במהותה אמורה לעזור לטבח-שף למקסם את יכולותיו הקולינריות, זאת אומרת להקל ולזרז כמה שיותר את הכנת האוכל, (על כל המשתמע)
הסכינים מאוד יפות ואני חושב שאתה תכניס משב רוח מרענן לתחום הנ"ל,
עכשיו ניכנס לפרקטיקה של הסכינים- לפי התמונות השתמשת בחומרי גלם רבים ולצערנו המטבח הוא מקום מאוד קשה למתכות,(מים,מכות,נפילות,עצמות,חום,) וחוששני שחלק מן הסכינים שהכנת יהוו נטל על השף בטיפול ואחזקת הסכין,(אני לא נכנס מאיזה פלדה הכנת את הסכינים אלא רק על הידיות) נראה לי שחלק מהסכינים לא נוחות לעבודה במשך זמן,
האם נתת לכמה שפים לעבוד עם הסכינים ולרשום לך שיפור/שימור?
לאיזה פיניש את רוצה להביא את הסכינים שלך..?
איך אתה הולך להשחיז ועד איזה רמה של השחזה?
-
- חדש בפורום
- הודעות:9
- הצטרף:12:36 ,9 מרץ 2012, ו'
- מיקום:תל-אביב
Re: knife porn
הי ירון,
תודה על התגובה.
בנוגע לעניינים המקצועיים של להב הסכין כגון ההשחזה והגימור -
אני נעזר במר לרמן הצעיר, בעקרון אני צריך לאזן בין מה שהחומר אוהב- מה שאני אוהב - כמות הזמן - וכמות הכסף שיש לי...
בסופו של דבר אני מניח שיהיה גימור סאטן.
בנוגע לידית - אני משתמש במגוון חומרים בידית - פרספקס, סיליקון, עור, עץ, פליז, אלומיניום וכרגע אני בשלב של לבחון אותם ביחד ולבד.
כרגע כיוון המחשבה הוא לעשות 3 סדרות כאשר לכל אחת חומר שמהווה את הבסיס שלה, כלומר, רוב הדסקיות - למשל, עץ, פלסטיק, מתכת.
ובתוכן לשלב דיסקיות כבדות יותר במיקומים המשפיעים על איזון הסכין ומשקלה הסופי ודיסקיות המשתלבות ויזואלית כגון עור וסיליקון.
מה אומר?
תודה על התגובה.
בנוגע לעניינים המקצועיים של להב הסכין כגון ההשחזה והגימור -
אני נעזר במר לרמן הצעיר, בעקרון אני צריך לאזן בין מה שהחומר אוהב- מה שאני אוהב - כמות הזמן - וכמות הכסף שיש לי...
בסופו של דבר אני מניח שיהיה גימור סאטן.
בנוגע לידית - אני משתמש במגוון חומרים בידית - פרספקס, סיליקון, עור, עץ, פליז, אלומיניום וכרגע אני בשלב של לבחון אותם ביחד ולבד.
כרגע כיוון המחשבה הוא לעשות 3 סדרות כאשר לכל אחת חומר שמהווה את הבסיס שלה, כלומר, רוב הדסקיות - למשל, עץ, פלסטיק, מתכת.
ובתוכן לשלב דיסקיות כבדות יותר במיקומים המשפיעים על איזון הסכין ומשקלה הסופי ודיסקיות המשתלבות ויזואלית כגון עור וסיליקון.
מה אומר?
Re: knife porn
שלום תמור
בתור טבח אני כבר יכול להגיד לך לוותר על עור. השילוב של עור ומים במטבח לא נראה לי ממש יעיל
גם עץ יכול להיות בעייתי בגלל ספיגה של לחות
בקשר לדיסקיות גם הן יכולות להיות בעיה בגלל צבירה של לכלוך (למרות שזה מאוד מוצא חן בעיניי לגבי סכינים אחרות)
בכל מקרה הסכינים ממש יפות וכמו שאתה בטח יודע יש הרבה "שואו" במטבח ככה שגם לכאלו דברים יש מקום אולי גם על חשבון פרקטיקה (למרות שאני נגד)
בהצלחה !!
בתור טבח אני כבר יכול להגיד לך לוותר על עור. השילוב של עור ומים במטבח לא נראה לי ממש יעיל
גם עץ יכול להיות בעייתי בגלל ספיגה של לחות
בקשר לדיסקיות גם הן יכולות להיות בעיה בגלל צבירה של לכלוך (למרות שזה מאוד מוצא חן בעיניי לגבי סכינים אחרות)
בכל מקרה הסכינים ממש יפות וכמו שאתה בטח יודע יש הרבה "שואו" במטבח ככה שגם לכאלו דברים יש מקום אולי גם על חשבון פרקטיקה (למרות שאני נגד)
בהצלחה !!
-
- חדש בפורום
- הודעות:9
- הצטרף:12:36 ,9 מרץ 2012, ו'
- מיקום:תל-אביב
Re: knife porn
הי ביג קיי,
תודה על המחמאות ועל ההערות.
אני מתכוון לסגור את כל העניין שם בלחץ ולצפות בלכה או באפוקסי כדי למנוע שחיקה לא אחידה וכניסה של לכלוך וקורוזיה.
אני מקווה שזה יגרום לאטימה מוחלטת.
תודה על המחמאות ועל ההערות.
אני מתכוון לסגור את כל העניין שם בלחץ ולצפות בלכה או באפוקסי כדי למנוע שחיקה לא אחידה וכניסה של לכלוך וקורוזיה.
אני מקווה שזה יגרום לאטימה מוחלטת.
-
- תושב קבע בפורום
- הודעות:77
- הצטרף:2:00 ,1 ינואר 1970, ה'
Re: knife porn
אם תרצה להתייעץ בענייני השחזה וגימור הלהבים , אשמח לעזור ... אני גר במרכז תל אביב.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד