פרויקט לסוף השבוע-סכין מטבח ב40 שקלים
נתחיל בזה שכבר הרבה זמן שאני רוצה סכין מטבח טובה.
ביום חמישי הייתי בשוק הפשפשים ביפו וקניתי את הפריטים שבתמונה,

הסכין נראתה לי בעלת פוטנציאל גדול לשיפוץ, הלהב הפחמני היה איכותי ובמצב טוב (אמנם בלי שום חותמת), הידית פשוט נוראית, חיקוי כסף, אבל שווה 40 שקלים.
לגבי הידית, אין לי מושג איזה עץ זה, הבאתי אותו יחד עם הרבה עצים אחרים מפח איכות נמוכה של יבואן של עצים אפריקאים, הצלחתי לזהות את כולם חוץ מזה, אם מישהו מזהה אני אשמח לדעת.
אז נתחיל מההתחלה...

וגמרנו.

ביום חמישי הייתי בשוק הפשפשים ביפו וקניתי את הפריטים שבתמונה,

הסכין נראתה לי בעלת פוטנציאל גדול לשיפוץ, הלהב הפחמני היה איכותי ובמצב טוב (אמנם בלי שום חותמת), הידית פשוט נוראית, חיקוי כסף, אבל שווה 40 שקלים.
לגבי הידית, אין לי מושג איזה עץ זה, הבאתי אותו יחד עם הרבה עצים אחרים מפח איכות נמוכה של יבואן של עצים אפריקאים, הצלחתי לזהות את כולם חוץ מזה, אם מישהו מזהה אני אשמח לדעת.
אז נתחיל מההתחלה...

וגמרנו.

-
- תושב קבע בפורום
עץ
כל הכבוד על העבודה..
בקשר לעץ אני חושב שזה אגוז או בוק..
בקשר לעץ אני חושב שזה אגוז או בוק..
תודה על המחמאות,
אז ככה, לגבי הלהב, הנקודות הקטנות הן תוצאה של החלודה שהייתה על הלהב, מעין מכתשים קטנים שבשביל להעלים יהיה צריך להוריד המון חומר מהלהב, על הלהב יש פוליש שלא רואים טוב בתמונות, מעבר לכל זה, אני אוהב את המראה הישן
העץ, בוק זה בטוח לא, האופציה של האגוז מעניינת, מוזר שלא חשבתי על זה,
לגבי האגס לא שמעתי עליו אף פעם אז אין לי למה להשוות, אני צריך לשאול את החברה שמהם לקחתי אותו.
אהה, וכן היא חמה ומוכנה לשימוש!
אז ככה, לגבי הלהב, הנקודות הקטנות הן תוצאה של החלודה שהייתה על הלהב, מעין מכתשים קטנים שבשביל להעלים יהיה צריך להוריד המון חומר מהלהב, על הלהב יש פוליש שלא רואים טוב בתמונות, מעבר לכל זה, אני אוהב את המראה הישן

העץ, בוק זה בטוח לא, האופציה של האגוז מעניינת, מוזר שלא חשבתי על זה,
לגבי האגס לא שמעתי עליו אף פעם אז אין לי למה להשוות, אני צריך לשאול את החברה שמהם לקחתי אותו.
אהה, וכן היא חמה ומוכנה לשימוש!
אין מילים!!!!!!!!!!!!
סופר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזו עבודה!נהנתי מצילומים!!!!!!
Re: פרויקט לסוף השבוע-סכין מטבח ב40 שקלים
סכין מדהימה יש לה מראה מחוספס בגלל השקעים
תגיד מאיפה המכשיר עם הרצועה אני חייב חייב כזה!
היי לי!
עבודה יפיפייה כמו תמיד!
לדעתי אגוז אמריקאי או אפאה.
עבודה יפיפייה כמו תמיד!
לדעתי אגוז אמריקאי או אפאה.
וואו זה עתיק!
פוסט מלפני שלוש שנים וכך גם הסכין, הרבה השתנה מאז, היום אני יכול להגיד שסביר להניח שזה איפאה אבל עם גוונים מעט לא שגרתיים.
המכשיר נקרא שלייף, אחד כזה אתה יכול למצוא ברוב חנויות הכלים לנגרות וכדומה.
פוסט מלפני שלוש שנים וכך גם הסכין, הרבה השתנה מאז, היום אני יכול להגיד שסביר להניח שזה איפאה אבל עם גוונים מעט לא שגרתיים.
המכשיר נקרא שלייף, אחד כזה אתה יכול למצוא ברוב חנויות הכלים לנגרות וכדומה.
נראה לי מוכרkobibity כתב:סכין מדהימה יש לה מראה מחוספס בגלל השקעים

לדעתי היה שלי בעבר....
גם אם זה לא זה .... זה אח שלו
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.

נערך לאחרונה על ידי Nik88 ב 0:08 ,24 אוגוסט 2014, א', נערך פעם 1 בסך הכל.
שלך אתה מתכוון
אני שלחתי אותה לפעול אצל חרוצים ממני

אני שלחתי אותה לפעול אצל חרוצים ממני

עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
ואיך אני משיג כזה בתקיב עד 1500(אני מוצא רק ענקיים ב2000 ומעלה)
חפש שירשורים בנושא שלייף או שתרים עלי טלפון.kobibity כתב:ואיך אני משיג כזה בתקיב עד 1500(אני מוצא רק ענקיים ב2000 ומעלה)
דימהkobibity כתב:ואיך אני משיג כזה בתקיב עד 1500(אני מוצא רק ענקיים ב2000 ומעלה)
אני קניתי בהיפר רוזנפלד בפתח תקווה
מחיר נמוך בהרבה
עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
מצטער עם אני חופר אבל משהו כזה יעזור?
http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2578
http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2578
הם חלשים, אין גישה נוחה לסרט, לא מתאימים לעיבוד מתכות.
חרשתי הרבה חנויות, והגעתי למסכנה שאין מנוס צריך להזמין באופן פרטי.
חרשתי הרבה חנויות, והגעתי למסכנה שאין מנוס צריך להזמין באופן פרטי.
באופן פרטי מאיפה מחו''ל? ממך?
ממני?kobibity כתב:באופן פרטי מאיפה מחו''ל? ממך?

להזמין מחול: מחיר משלוח גבוהה מאוד, ושיחרור מהמכס מוטל בספק.
רודי צירלין עושה שלייפים בהזמנה, קצת יקר לטעמי, אבל אני לא סוגר את האופציה הזו.
יש לי שרטוטים של שלייף, צריך לעשות בהם סדר ולפזר הזמנות, אבל לפני כל להשיג מנוע.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ואורח אחד